Paulien van Marketing Zonder Fratsen

Mijn naam is Paulien Konniger.

 • Marketeer
 • Verbinder
 • Enthousiast
 • Vernieuwend
 • Creatief

Ik help en motiveer bedrijven in Oost Nederland om meer uit de ongekende mogelijkheden van marketing te halen:
meer zichtbaarheid, meer omzet, vinden van personeel.

Marketing Zonder Fratsen

In 2011 startte ik mijn eigen marketingbureau Marketing Zonder Fratsen. Met een nuchtere blik en praktische aanpak help ik bedrijven in Oost NL met marketing- en wervingsvraagstukken. Mijn kracht ligt in het verbinden tussen het bedrijf en externe partners, zoals webbureaus, online marketing bureaus, reclamebureaus, fotografen, videomakers en tekstschrijvers. Ik ben jouw externe marketing afdeling. Ik kijk kritisch met je mee.

Waarom doe ik wat ik doe?

Simpel. Het vak marketing kent zoveel mogelijkheden om bedrijven, om jou, succesvoller te maken. Ik help jou om de juiste keuzes te maken. Goed luisteren naar vraagstukken vind ik belangrijk, om samen een ijzersterke strategie uit te stippelen. Grenzen opzoeken en gaan voor het hoogst haalbare. Niets is zo leuk als campagnes te ontwikkelen, die direct zichtbare resultaten opleveren!

2000 – 2020
Al 20 jaar heb ik diverse rollen binnen (online) marketing én verkoop vervuld. In 2000 ben ik afgestudeerd aan het Saxion, aan het instituut voor Marketing & Internationale Handel.

Ik heb gewerkt voor diverse bedrijven, gericht op B2B marketing. Zowel in dienst en tegenwoordig als freelancer:
H.J. Heinz | Aviko | Intersnack | Life & Mobility | Hosokawa Micron | Veld Koeltechniek | Blend New Day | Ducona Holland | MEPD | NKI Neede | Eeftink Rensing Groep | Tuinte | procestechniek.nl

Inzetbaar

Als team gaan we samen voor resultaat. Op zowel strategisch als operationeel niveau denk ik graag met je mee.
Mijn passie ligt in het versterken van jouw organisatie en mensen.

Mijn belangrijkste vaardigheden zijn:

 • Arbeidsmarktcommunicatie
 • Vacaturevideo’s
 • Sterke vacatureteksten
 • Marketingstrategie
 • SEO (copywriting)
 • Contentmarketing
 • E-mail marketing
 • LinkedIn (training)
 • Facebook, LinkedIn  & Instagram Adverteren
 • Training LinkedIn Adverteren » werven van personeel
 • Google Analytics
 • Projectmanagement (implementeren nieuwe website)
 • Adviseren en begeleiden nieuwe huisstijl & identiteit
 • Online werven van personeel
 • Wervingscampagnes

Vrijblijvend sparren?
Laat je mij weten wat jouw (recruitment) marketing uitdaging is?

Contact